Odgovore na sva Vaša pitanja saznajte ovdje!

Opća

1) Kome je namijenjena ova usluga?

Usluga je idealna ako imate kroničnih problema sa zdravljem, osjećate se loše bez poznatog uzroka, zabrinuti ste za sebe i do sada niste pronašli dovoljno dobre odgovore i objašnjenja za svoje zdravstvene probleme, želite pratiti svoje zdravlje kao preventivu ili unaprijediti svoje psiho-fizičke mogućnosti i funkcionirati na višoj razini.

2) Kako mogu znati da su pregledi pouzdani?

Softvere smo testirali na drugima bez anamneze te dokazali njihovu efikasnost. Uz to, neki softveri imaju i klinička ispitivanja kao npr. EAV. Točnost podataka dobivenih na pregledima ovisi o vrsti pregleda i kreće se od 80 do 99 %. Imajte na umu da čovjek uglavnom u svojoj svijesti ima jako mali postotak (manje od 5 %) dostupne spoznaje o svom općem zdravstveno-funkcionalnom stanju, dok s biorezonantnim pregledima dobivamo uvid u preko 95 % zbivanja u organizmu, koja su vama nedostupna.

3) Ako su tako pouzdani i efikasni zašto nisu u širokoj uporabi:

a) U službenoj medicini?

a) službeni sustav kao takav ima drugi pristup i namjenu: nema individualnog pristupa u dokazivanju i metodici, dokazi i rezultati se uzimaju u orijentaciji prema preciznosti prije svega u fiziološkom smislu; dok je primjenjivost kompjuterskih biorezonantnih pregleda u individualnom pristupu – rezultati su orijentirani prema relativnosti događanja u organizmu, reaktivnosti i  vjerojatnostima.

b) Zašto većina ljudi ne zna za takve preglede?

Ovakvi pregledi su u široj uporabi s kraja 90-ih godina prošlog stoljeća. U pojedinim zemljama energetski pregledi službeno su stavljeni uz bok konvencionalnom medicinskom sustavu kakvog mi poznamo kao izbor pojedincu, dok u zemljama gdje to nije tako samo tržište kao posrednik regulira dostupnost takve usluge do ljudi, a ovisi o pojedinoj zemlji jesu li su takvi pregledi više ili manje zastupljeni.

c) Imaju li u alternativnoj zdravstvenoj skrbi i ostali takve usluge?

Dosta ureda koristi neko tehničko pomagalo poput biorezonantnih kompjuterskih pregleda; kod mlađih generacija pogotovo ćete jako često naići na takve preglede.

4) Kakva je uspješnost našeg rada i što se može očekivati u vidu poboljšanja kronično teškog zdravstvenog stanja?

– Uspješnost oporavka za navedene tegobe iz Referenci ovisi o sposobnosti pojedinog organizma da se oporavi. Jasno je da to ovisi o više faktora, npr. težina zdravstvenog stanja, genetika, starosna dob i sl.

U pravilu se može reći da bi vam nakon dobivene usluge i pridržavanja protokola trebalo biti bolje u dogledno vrijeme: za sistemske simptome sa Referenci nominalno vrijeme za kronične sistematske poremećaje je do 6 mjeseci ako nema većih odstupanja gdje se organizam podigne na jednu višu razinu funkcioniranja i gdje ekonomija organizma počne raditi u svrhu poboljšanja općeg psiho-fizičkog stanja. Za pojedine ne sistemske simptome rezultati su vidljivi za dan, dva, tjedan ili mjesec.

Kao kredibilnost ove usluge i metodike oporavka korištene su usporedbe s privatnim ordinacijama i klinikama u inozemstvu, stoga vam možemo jamčiti kvalitetu koja se primjenjuje kroz vaše mogućnosti u kontekstu vremena kojeg imate na raspolaganju u brizi za sebe, financijskim mogućnostima i volji da se držite protokola.

PRIPREMA ZA DOLAZAK

5) Što trebam učiniti prije dolaska na pregled?

Za pojedine specifične preglede idealno je doći na pregled kada su vam simptomi tegoba najizraženiji jer se tada najviše manifestira ono što na pregledu želimo vidjeti.  

Svakako treba obaviti higijenu tijela, naročito  glave: uši i kosa, te udova: šake i stopala.

Ne smije se piti psiho-stimulans 24h prije pregleda (ukoliko se nešto koristi kao propisani lijek tada je pregled moguć, ali zbog utjecaja na svijest neke stvari na pregledu mogu ostati prikrivene ).

Preporuča se jesti laganiju hranu do 4 sata prije pregleda, te doći u odjeći prirodnijih materijala.

6) Koji pregled odabrati?

– Ovisno o opisanom stanju u narudžbi, dobit ćete preporuku koji pregled vam je namijenjen u skladu s vašim zdravstvenim stanjem. Za informiranje o svakom pojedinom pregledu pročitajte opise u podstranici Ponuda.

7) Što je još potrebno znati?

– U slučaju težeg zdravstvenog stanja treba doći s nekim tko će preuzeti informacije dobivene na pregledu: to vrijedi za stariju populaciju i za djecu.

– U slučaju zarazne infekcije (npr. Gripa, Coronavirus…) nije dozvoljeno doći.

– U slučaju težeg oblika epilepsije i ugrađenih električnih uređaja nije dozvoljeno raditi pojedine preglede..