POLITIKA PRIVATNOSTI

Pravila o privatnosti za Ozdravi
Na Ozdravi, koji je dostupan sa ozdravi.hr, jedan od naših glavnih prioriteta je privatnost naših posjetitelja. Ovaj dokument o politici privatnosti sadrži vrste podataka koje Ozdravi prikuplja i bilježi i kako ih koristimo.

Ako imate dodatna pitanja ili vam je potrebno više informacija o našim Pravilima o privatnosti, ne ustručavajte se kontaktirati nas.

Ova se pravila o privatnosti odnose samo na naše mrežne aktivnosti i vrijede za posjetitelje naše web stranice s obzirom na informacije koje su podijelili i / ili prikupljali u Ozdravi. Ovo se pravilo ne odnosi na podatke prikupljene izvan mreže ili preko kanala koji nisu ove web stranice.

Pristanak
Korištenjem naše web stranice, prihvaćate našu politiku privatnosti i prihvaćate njene uvjete.

Informacije koje prikupljamo
Osobni podaci koje ste tražili da pružite i razlozi zašto vas od njih traži da vam postanu jasni u trenutku kada od vas tražimo da navedete svoje osobne podatke.

Ako nas direktno kontaktirate, možda ćemo dobiti dodatne informacije o vama, kao što su vaše ime, adresa e-pošte, telefonski broj, sadržaj poruke i / ili privitke koje nam možete poslati i sve ostale podatke koje odlučite da nam date.

Kada se registrirate za račun, možemo tražiti vaše kontaktne podatke, uključujući stavke kao što su ime, naziv tvrtke, adresa, adresa e-pošte i telefonski broj.

Kako koristimo vaše podatke
Informacije koje prikupljamo koristimo na različite načine, uključujući:

Pružajte, upravljajte i održavajte našu web stranicu
Poboljšajte, personalizirajte i proširite našu web stranicu
Shvatite i analizirate kako koristite našu web stranicu
Razvoj novih proizvoda, usluga, značajki i funkcionalnosti
Komuniciramo s vama bilo izravno ili putem nekog od naših partnera, uključujući službu za korisnike, kako bismo vam pružili ažuriranja i druge informacije koje se odnose na web stranicu, kao i za marketinške i promotivne svrhe
Šaljem vam e-poštu
Pronađite i spriječite prevaru
Datoteke dnevnika
Ozdravi slijedi standardni postupak upotrebe datoteka dnevnika. Ove datoteke evidentiraju posjetitelje kada posjećuju web mjesta. Sve hosting tvrtke rade to i dio su usluga analitike hostinga. Podaci prikupljeni datotekama dnevnika uključuju adrese internetskog protokola (IP), vrstu preglednika, davatelja internetskih usluga (ISP), žig datuma i vremena, stranice upućivanja / izlaska i eventualni broj klikova. Nisu povezane s bilo kojom informacijom koja se može osobno identificirati. Svrha informacija je analiza trendova, administriranje web mjesta, praćenje kretanja korisnika na web mjestu i prikupljanje demografskih podataka. Naša Pravila o privatnosti kreirana su uz pomoć Generatora politika privatnosti i Predloška pravila o privatnosti.

Kolačići i web-svjetionice
Kao i bilo koje druge web stranice, Ozdravi koristi ‘kolačiće’. Ovi kolačići koriste se za pohranjivanje podataka uključujući preferencije posjetitelja i stranice na web mjestu kojima je posjetitelj pristupio ili posjetio. Te se informacije koriste za optimiziranje korisničkog iskustva prilagođavanjem sadržaja naših web stranica na temelju vrste preglednika i / ili drugih podataka posjetitelja.

Pravila o privatnosti za oglašavačke partnere
Možete pogledati ovaj popis kako biste pronašli Pravila o privatnosti za svakog od oglašavačkih partnera Ozdravi.

Oglasni poslužitelji ili oglasne mreže trećih strana koriste tehnologije poput kolačića, JavaScript ili web Beacon koji se koriste u svojim oglasima i vezama koje se pojavljuju na Ozdravi, a koje se šalju izravno na preglednik korisnika. Oni automatski dobivaju vašu IP adresu kada se to dogodi. Te se tehnologije koriste za mjerenje učinkovitosti njihovih reklamnih kampanja i / ili za personaliziranje reklamnog sadržaja koji vidite na web stranicama koje posjetite.

Imajte na umu da Ozdravi nema pristup ili nadzor nad ovim kolačićima koji koriste treći oglašivači.

Pravila o privatnosti trećih strana
Ozdravijeva pravila o privatnosti ne odnose se na ostale oglašavače ili web stranice. Stoga vam savjetujemo da se za detaljnije informacije konzultirate s pravilima privatnosti ovih trećih oglasa. To može uključivati njihove prakse i upute o isključivanju određenih opcija. Kompletan popis ovih Pravila o privatnosti i njihove poveznice možete pronaći ovdje: Veze za politiku privatnosti.

Možete onemogućiti kolačiće putem pojedinačnih opcija preglednika. Da biste saznali detaljnije informacije o upravljanju kolačićima s određenim web preglednicima, one se mogu pronaći na odgovarajućim web lokacijama preglednika. Što su kolačići?

Prava o privatnosti CCPA (ne prodajte moje osobne podatke)
U skladu s CCPA-om, između ostalih prava, kalifornijski potrošači imaju pravo na:

Zatražite da tvrtka koja prikuplja osobne podatke potrošača otkriva kategorije i specifične dijelove osobnih podataka koje je tvrtka prikupila o potrošačima.

Zatražite da tvrtka izbriše sve osobne podatke o potrošaču koje je tvrtka prikupila.

Zatražite da tvrtka koja prodaje osobne podatke potrošača, a ne da prodaje osobne podatke potrošača.

Ako podnesete zahtjev, imamo vam mjesec dana da vam odgovorimo. Ako želite vježbati bilo koji o