NAŠA PONUDA

Popusti

Za korisnike naših usluga pripremili smo posebne popuste!

Nudimo popust od 50% na sve usluge pregleda, osim na usluge skraćenih pregleda. Popust za navedene usluge mogu ostvariti umirovljenici, osobe mlađe od 18 godina, grupe od 3 i više osoba, te svi oni koji zbog svojeg zdravstvenog stanja nisu u mogućnosti stupiti u radni odnos.

Ako se odlučite za jedan od pregleda iz naše ponude, u roku od 3 mjeseca ostvarujete popust od 25% na sljedeći (ponovni) pregled odnosno 50% na treći pregled.

Popusti se međusobno ne mogu kombinirati ni spajati.

VRSTA PREGLEDA

ILUSTRACIJA / CIJENA

1) Osobna stresna reaktivnost

OSOBNA STRESNA REAKTIVNOST

Na općem osobnom nivou pomoću stresne reaktivnosti uviđamo rizike za zdravlje, patogene, homeopatske savjete, neuro prijenosnike, emocije (osobni uvid), razne poremećaje u detaljima, bio kemijske obrasce…

Prednosti:

Dobivamo podatke pomoću stresne reaktivnosti; detalje i specifičnosti, biokemijske obrasce, uz jedinstveno trivektorsko polje za proizvodnje energije u tijelu.

Idealan za:

Stresnu reaktivnost na osobnom nivou gdje dobivamo uvid u niz detalja i obrazaca (markeri za preko 11 000 indikacija).

Trajanje: 70 min
Mogućnost terapija
Ručno pisani izvještaj.
stresna

400,00 kn

2) Segmentni

segmentni

Preko povezanosti s mozgom primamo informacije o velikom broju dijelova tijela od organa do sitnih segmenata.

Dobivamo uvid u procese unutar organa, sustava, i organizma kao opće slike; patogene, procese oboljenja, psiho-somatski učinak, psihološka stanja….

Prednosti:

Uviđamo segmente organizma i organa, točne lokacije tegoba, fiziološke procese, patološke procese, pojedinačne detaljne reaktivnosti.

Idealan za:

Preglede pojedinih sustava, organa i manjih segmenata tijela, pronalaske psiho-somatskih obrazaca; početne indikacije fizioloških poremećaja i procesa oboljenja, pronalazaka uzročno-posljedične veze (npr poremećaji štitnjače i poremećaji cirkulacije u mozgu).

Trajanje: oko 2h
Mogućnost terapija
Ručno pisani izvještaj u elektronskom obliku.

500,00 kn

3) Kvantni pregled

ntum-computing

Na kvantnom nivou primamo informacije o parametrima relevantnima za zdravlje.

Kroz posebne module saznajemo energetske disbalanse u organima,  poremećaje u meridijanskim tokovima te njihov utjecaj na organizam, kardiovaskularni izvještaj, nedostatak mikronutrijenata, hormonske poremećaje, prisutnost patogena te uvid u osobni nivo.

Prednosti:

Razni moduli u jednom pregledu, unikatan pregled simptoma po meridijanima, opsežnost i brzina pojedinih modula.

Idealan za:

Brzi uvid u trenutne disbalanse kroz razne parametre,  očitanje hormona, kombinaciju sa drugim pregledima, traženje uzroka prema meridijanskim tokovima.

Trajanje: 60min cijela verzija sa svim modulima

(skraćeni + energetske točke prema meridijanima s pokazateljima simptoma, trenutni disbalans organa i dugoročna projekcija).


30min skraćena verzija s osnovnim parametrima za zdravlje koji uključuje: kardiovaskularni, neurološki, metabolički i urološki izvještaj, zatim patogene, hormone, mikronutrijente.

300,00 kn

(100,00 kn skraćena verzija)

4) Balansni

balansna vaga

Putem reakcije kože (Galvanic skin response) dobivamo uvide u pojedinačne stresore unutar različitih funkcionalnih sustava za koje softver prepoznaje da su izvan balansa. Funkcionalni sustavi koji se pregledavaju: detoksikacija, probavni, hormonalni, imunološki, dijetalni, hidratacijski, mentalni, spavanje.

Prednosti:

Unikatni pregledi funkcionalnih sustava te jedini uređaj koji gleda stresore unutar samih sustava, savjeti za povratak stvari u balans, opcija sa skraćenom verzijom.

Idealan za:

Problema sa spavanjem, detoksikacije ili toksikologije (npr. toksikologija kod kandide kao stresora)

Trajanje: 60min za verziju s razgovorom i 30min za skraćenu verziju gdje se dobije automatski izvještaj na engleskom jeziku bez dodatnog razgovora.
Automatski izvještaj bez tumačenja na engleskom jeziku

300,00 kn

(150,00 kn skraćena verzija)

5) Meridijani

Meridijani pregled

Putem meridijana iz TCM (Tradicionalne Kineske medicine) dobivamo uvid u protočnost energije te sukladno tome metaboličko stanje sustava tijela (krvožilni, plućni, probavni..).

Prednosti:

Uvid u stanje metaboličke aktivnosti, sumiran izvještaj s procijenjenim stanjem koji putem izračuna pronalazi vjerojatne uzročnike takvog stanja.

Idealan za:

Pretraga za višak ili manjak energije te brzih procjena uzroka trenutnog stanja.

Trajanje: 45min za verziju s razgovorom i 20 min u skraćenoj verziji gdje se dobije automatski izvještaj na engleskom jeziku ali bez dodatnog razgovora.
Mogućnost terapija.
Automatiziran izvještaj na engleskom jeziku bez tumačenja.

200,00 kn

(100,00 kn skraćena verzija)

6) EAV (elektro-akupunktura dr. Voll)

EAV

Putem akupunkturnih točaka dobivamo uvid u energetsko stanje određenih sustava tijela / organa;  trajanje od oko 1 do 1,5 h ukupno ili oko 5 min za jednu granu sustava/organa; ovaj pregled se dobiva isključivo kao gratis usluga u Cjelokupnom pregledu.

Prednosti:

Prednosti u odnosu na druge preglede: direktno ispitivanje organa/sustava putem energetskih kanala za upalna stanja/hiperfunkciju i degeneraciju/hipofunkciju. Dokazana metoda koja je službeno priznata u pojedinim zemljama.

Idealan za:

Idealan u slučaju: dobivanja jednostavne slike obzirom na direktne kanale do sustava/organa u kontekstu hiperfunkcije/upala i hipofunkcije/degeneracije.

7) Cjelokupni

Svi pregledi u jednom paketu uz gratis EAV pregled.

Idealan za:

Temeljiti pregled organizma gdje se dobije velika količina podataka i odgovora koje pojedinačni pregledi sami za sebe ne mogu dati. Korištenjem svih metoda pregleda dobiva se širi i dublji uvid u stanje organizma čime se rizici da nešto ostane prikriveno minimaliziraju.

Cjelokupni ilustracija

1.500,00 kn

8) Probava

Kombinacija elemenata iz pregleda Segmentni, Orijentalni, Balansni , Meridijani (TCM) i EAV koji se odnose na probavni sustav.

Prednosti:

Saznajemo razne parametre iz različitih pregleda objedinjene u jednom specifičnom pregledu uz gratis izvještaj cijelog organizma Balansnog pregleda.

Idealan za:

Specifičnu pretragu probavnog sustava kroz sve metodike osim Osobne stresne reaktivnosti.

Trajanje: 2h
Probava-ilustracija

500,00 kn

9) Orijentalni

ORIJENTALNI pregled

Putem energetskih impulsa dobivamo uvid u sustave tijela (krvožilni, probavni, koštani…) i funkcioniranje organa; zatim parametre kao vitamini, minerali, indeks pamćenja i sl.

Prednosti:

Unikatni i jednostavni parametri visoke važnosti, jednostavan izvještaj, sistemski pristup.

Idealan za:

Preglede pojedinih parametara i opću orijentaciju kada gledamo sustave u tijelu. Jednostavan i razumljiv automatski izvještaj uz mogućnost skraćene verzije.

Trajanje: 60min za verziju s razgovorom i 30min za skraćenu verziju gdje se dobije pismeni izvještaj s uključenim objašnjenjima ali bez dodatnog razgovora.
Automatski izvještaj s opisom za samostalno tumačenje u elektronskom obliku.

300,00 kn

(150,00 kn skraćena verzija)

Svi pregledi su neinvazivni i sigurni za zdravlje.

Uz svaki pregled dobiva se usluga savjetovanja.