UVJETI KORIŠTENJA

Uvjeti i odredbe
Dobrodošli u Ozdravi!

Ovi uvjeti opisuju pravila i propise za upotrebu web stranice koja se nalazi na adresi ozdravi.hr.

Pristupom na ovu web stranicu pretpostavljamo da prihvaćate ove uvjete i odredbe. Ne nastavljajte koristiti Ozdravi ako se ne slažete sa svim uvjetima i odredbama navedenim na ovoj stranici. 

Sljedeća terminologija odnosi se na ove Uvjete i odredbe, Izjavu o privatnosti i Izjava o odricanju odgovornosti i sve ugovore: “Klijent”, “Vi” i “Vaš” odnosi se na vas, osobu koja se prijavljuje na ovoj web stranici i u skladu je s odredbama i odredbama tvrtke. “Tvrtka”, “Mi”, “Mi”, “Naši” i “Mi” odnosi se na našu tvrtku. “Stranka”, “stranke” ili “nas” odnosi se i na klijenta i na nas same. Svi se uvjeti odnose na ponudu, prihvaćanje i razmatranje plaćanja neophodne kako bi se postupak naše pomoći Klijentu proveo na najprikladniji način izričito u svrhu ispunjavanja potreba Klijenta u pogledu pružanja navedenih usluga Društva, u skladu s i podložno važećem zakonu Nizozemske. Svaka upotreba gore navedene terminologije ili drugih riječi u jednini, množini, velikim slovima i / ili on ili ona, uzimaju se kao zamjenjive i stoga se odnose na istu.

Kolačići

Upotrebljavamo kolačiće. Pristupanjem Ozdravi, prihvatili ste upotrebu kolačića u skladu s Ozdravi-ovom politikom privatnosti.

Većina interaktivnih web lokacija koristi kolačiće kako bismo dobili podatke o korisniku za svaku posjetu. Kolačići se koriste na našoj web stranici kako bi se omogućila funkcionalnost određenih područja kako bi se olakšalo osobama koje posjećuju našu web stranicu. Neki od naših partnera / oglašivača mogu također koristiti kolačiće.

licenca
Ako nije drugačije navedeno, Ozdravi i / ili njeni davatelji licenci posjeduju prava intelektualnog vlasništva na svim materijalima na Ozdravi. Sva prava intelektualnog vlasništva su zadržana. Ovom pristupu možete pristupati od Ozdravi za svoju osobnu upotrebu podvrgnut ograničenjima navedenim u ovim uvjetima i odredbama.

Ne smijete:

Objavite materijal iz Ozdravija
Prodaja, iznajmljivanje ili podlicenciranje materijala Ozdravi
Reproducirajte, duplicirajte ili kopirajte materijal s Ozdravi
Redistribuirati sadržaj Ozdravi
Ovaj Sporazum započinje datumom ovog Ugovora.

Dijelovi ove web stranice pružaju korisnicima mogućnost postavljanja i razmjene mišljenja i informacija u određenim dijelovima web mjesta. Ozdravi ne filtrira, uređuje, ne objavljuje niti pregledava komentare prije njihove prisutnosti na web mjestu. Komentari ne odražavaju stavove i mišljenja Ozdravija, njegovih agenata i / ili podružnica. Komentari odražavaju stavove i mišljenja osobe koja objavljuje svoje stavove i mišljenja. U mjeri dopuštenoj važećim zakonima, Ozdravi neće biti odgovoran za komentare ili bilo kakvu odgovornost, štetu ili troškove prouzročene i / ili pretrpljene kao posljedica bilo koje uporabe i / ili slanja i / ili pojavljivanja komentara na ovo web stranica.

Ozdravi zadržava pravo nadzirati sve komentare i uklanjati komentare koji se mogu smatrati neprimjerenim, uvredljivim ili uzrokovati kršenje ovih Uvjeta.

Vi jamčite i izjavljujete da:

Imate pravo na komentare objavljivati na našoj web stranici i imate sve potrebne licence i suglasnosti za to;
Komentari ne zadiru ni u kakvo pravo intelektualnog vlasništva, uključujući bez ograničenja autorsko pravo, patent ili zaštitni znak bilo koje treće strane;
Komentari ne sadrže nikakav klevetnički, klevetnički, uvredljiv, nepristojan ili na drugi način nezakonit materijal koji predstavlja narušavanje privatnosti
Komentari se neće koristiti za traženje ili promociju poslovnih ili prilagođenih ili prikazivanje komercijalnih aktivnosti ili nezakonitih aktivnosti.
Ovim dajete Ozdravi neekskluzivnu licencu za upotrebu, reprodukciju, uređivanje i ovlaštenje drugih za upotrebu, reprodukciju i uređivanje bilo kojeg Vašeg komentara u bilo kojem obliku i obliku ili mediju.

Hipervezu na naš sadržaj
Sljedeće organizacije mogu se povezati na našu web stranicu bez prethodnog pismenog odobrenja:

Vladine agencije;
Tražilice;
Novinske organizacije;
Distributeri internetskih imenika mogu se povezati s našom web stranicom na isti način kao što hipervezuju na web stranice ostalih navedenih poduzeća; i
Akreditirana poduzeća na cijelom sustavu, osim traženja neprofitnih organizacija, trgovačkih centara za dobrotvorne organizacije i grupacija za prikupljanje dobrotvornih fondova koje možda neće hipervezati na našu web stranicu.
Te se organizacije mogu povezivati s našom početnom stranicom, publikacijama ili drugim podacima na web mjestu sve dok veza: (a) ni na koji način nije varljiva; (b) ne podrazumijeva lažno sponzorstvo, odobravanje ili odobrenje stranke koja je povezuje i njenih proizvoda i / ili usluga; i (c) uklapa se u kontekst web lokacije stranke koja ga povezuje.

Možda ćemo razmotriti i odobriti druge zahtjeve za vezu od sljedećih vrsta organizacija:

opće poznati izvori potrošačkih i / ili poslovnih informacija;
web mjesta dot.com zajednice;
udruge ili druge grupe koje predstavljaju dobrotvorne organizacije;
mrežni distributeri direktorija;
internetski portali;
ACozdravi.hr